Hvor mye koster det?

Vi vet hvor vanskelig det er å oppdrive dyktige utviklere. Med stigende kostnader i Norge og mangel på ressurser blir det vanskeligere og vanskeligere å finne riktige kandidater. Det naturlige for programvareselskaper er da å se utover og outsource utviklere fra ulike deler av verden.

Portugal er de seneste årene blitt kjent for sine dyktige programvareutviklere. Kostnadsnivået er lavere enn Norge, kun en times tidsforskjell, samt kort avstand gjør Portugal til et svært attraktivt sted å bygge sin eksterne utviklingsavdeling.

Dersom du vurderer å ansette portugisiske utviklere gjennom våre tjenester, lurer du kanskje på hva det vil koste deg. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over kostnadene og forklarer hvorfor det kan være en kostnadseffektiv løsning for din bedrift.

Timespriser

Kostnaden for å ansette utviklere i Portugal er ofte lavere enn i mange andre vestlige europeiske land. Portugisiske utviklere tilbyr vanligvis konkurransedyktige timepriser samtidig som de opprettholder høy kvalitet i sitt arbeid. Den nøyaktige timeprisen varierer avhengig av ekspertisenivå. For eksempel kan en juniorutvikler ha en lavere timepris sammenlignet med en seniorutvikler eller en team lead/arkitekt.

Månedlig pris

Når du ansetter portugisiske utviklere gjennom oss, tilbyr vi en gjennomsiktig og kostnadseffektiv betalingsmodell. Du betaler en fast månedlig avgift for hver utvikler, og de jobber 150 timer per måned på prosjektene dine. Denne forutsigbare månedlige forpliktelsen lar deg budsjettere effektivt og sikrer en konstant arbeidsinnsats fra den dedikerte utvikleren.

Ingen rekrutteringskostnader

En av de unike sidene ved tjenestene våre er at det ikke påløper rekrutteringskostnader. Vi tar oss av hele rekrutteringsprosessen, fra å finne og vurdere kandidater til å gjennomføre intervjuer og velge den mest passende utvikleren for dine behov. Denne rekrutteringsfasen er helt kostnadsfri. Du begynner å betale kun når utvikleren faktisk starter arbeidet for selskapet ditt.

Helt transparente priser

Vi tror på fullstendig gjennomsiktighet når det gjelder kostnadene ved å ansette portugisiske utviklere. Du vil ikke møte på skjulte avgifter eller ekstra kostnader. Prisstrukturen er enkel og gir deg muligheten til å planlegge budsjettet ditt nøyaktig.

Ansette lokalt i Norge vs Portugal

Å ansette utviklere lokalt i land med høye levekostnader, som Norge, kan være betydelig dyrere. For eksempel kan en seniorutvikler i Norge forvente en årlig lønn som varierer fra 750 000 til over 1 000 000 norske kroner. Når du tar med ekstra kostnader som arbeidsgiveravgift, fordeler og kontorlokaler, kan den totale kostnaden for bedriften være betydelig høyere.

Konklusjon

Å ansette portugisiske utviklere gjennom våre tjenester tilbyr en kostnadseffektiv løsning for dine programvareutviklingsbehov. Med konkurransedyktige timepriser, en forutsigbar månedlig forpliktelse og en transparent betalingsstruktur, kan du få tilgang til førsteklasses talent til en fornuftig pris. I tillegg betyr ingen ekrutteringskostnader at du bare betaler når utvikleren begynner å bidra til prosjektene dine.

Hvis du ønsker å dra nytte av ferdighetene og ekspertisen til portugisiske utviklere til en rimelig kostnad, er du velkommen til å kontakte oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge ditt utviklingsteam. Med vår gjennomsiktige kostnadsstruktur og høykvalitets utviklertalenter, kan du holde deg i forkant i den konkurransedyktige verden innen programvareutvikling.